<-retur til forsiden<-

Personlig Information
Hill dig o´ fremmede... 

Jeg er såmænd bare en ganske almindelig dansker...nårh ja, måske ik´ helt men næsten da... Jeg er født 1972 og opvokset på Grøntved overdrev, syd for Holbæk. Jeps nemlig, en af dem der har cyklet til skole i al slags vejr. 

Da jeg hoppede ud af skolen efter 9. klasse ville jeg prøve kræfter med Stenhus gymnasium...det holdt i hele 3 måneder...så ville jeg i tømrer lærer. Blev udlært i 1992. Så skulle jeg liiiiige se verdenen inden jeg gik tilbage i skole for at læse 3 og et halvt år til bygningskonskruktør. Det endte da med at jeg blev lukket ud fra skolen med et eksamensbevis i hånden, lige inden jul i 1996. 

Efter den før omtalte jul fik jeg arbejde på Jens Madsens Tegnestue. Det holdt ca. 8 måneder. Da der ikke var arbejde nok blev jeg udlånt til Boje Lundgaard og Lene Tranbergs Tegnestue for tre måneder...der sidder jeg stadig!!! 

Familien består af kærsten Trine og datteren Marie, født 2001. Vi købte en gammel rønne i Holbæk som vi prøver at få til at se nyt ud...typisk.

I min fritid har jeg altid knoklet rundt og lavet en hulens masse forskellige aktiviteter. Min hof-sport er dog stadig badminton som jeg har spillet siden 1978....hold kæft hvor er jeg blevet gammel...

Med Venlig Hilsen
Benjamin Ter-Borch
Strandmøllevej 142B
4300 Holbæk
Tlf.: 59 44 90 01
Mobil.: 20 43 76 55
Email:
benjamin@ter-borch.dk